Comunicat masa rotunda Pitesti-27 noiembrie

Comunicat de presa masa rotunda Galati- 20 noiembrie
20 noiembrie 2015
Achizitie de servicii organizare eveniment de premiere și de prezentare a exemplelor de bune practici
4 decembrie 2015

Comunicat masa rotunda Pitesti-27 noiembrie

24 noiembrie 2015

COMUNICAT

Federația Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară (FSIA) anunta organizarea Mesei rotunde regională pentru aprofundarea tematicii legăturilor între cererea pieţei muncii şi oferta de forţă de muncă din Regiunea Sud Muntenia, organizată in cadrul proiectului POSDRU/182/2.3/S/151536 cu titlul “Flexibilitate pe piața muncii pentru industria alimentară prin formare profesională continuă (FLEXI-IA-FPC)”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, se derulează pe o perioadă de 10 luni, fiind implementat în parteneriat cu Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase – ROMPAN și S.C. Formare Managerială în Turism S.R.L.

Obiectivul proiectului este de a crește competitivitatea și adaptabilitatea a 718 persoane angajate în intreprinderi/instituții din sectoarele economice incluse în direcțiile actuale de politică industrială (Procesarea alimentelor și băuturilor/Industrie alimentară) prin participarea la programe de formare profesională continuă, în vederea obținerii unei calificări complete și actuale, prin activități destinate calificării/recalificării, în corelare cu cerințele pieței muncii, competitivității și dezvoltării durabile.

Masa rotundă regională pentru aprofundarea tematicii legăturilor între cererea pieţei muncii şi oferta de forţă de muncă din Regiunea Sud Muntenia se va desfășura în data de 27.11.2015, la hotel Yaky Center, în municipiul Pitesti, incepând cu orele 10.00.

Informaţii suplimentare privind desfăşurarea Mesei rotunde regionale pentru aprofundarea tematicii legăturilor între cererea pieţei muncii şi oferta de forţă de muncă din Regiunea Sud Muntenia puteţi obține de la Dumitru Florin – Expert promovare FPC, Tel: 021 222.24.05, e-mail: flexi.fsia@gmail.com.